Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills döden skiljer er åt


Där ligger han
under det svarta satinet
du omsorgsfullt har bäddat
allt
för att hans numera tragiska
blekt sladdriga kropp
skall finna sin ro


Där ligger han
med läppar som rör sig
formar ord du slutat höra
då ditt inre mässar
hur mycket du hatar honom

länge sedan
hans vidriga fingrar
fick röra din åldrade hud

 

löftet

tills döden skiljer oss åt

lägger natten till idag

kniven i din hand




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 610 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-08 22:05



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Väldigt bra skaldat!
2014-09-29

  [ShadowWalker]
Ännu en till tårar i bläck-mappen!

Svek är som dolkar rakt frammifrån skrämmande och livsfarliga, du sätter en berättarton som gör at man sugs in i ett filmlikt scenario där man kan se hela uppbyggandet och man förstår!


Skitbra!
2008-10-31

  ia VIP
många gånger mer sant än vackert...
det man på ytan ser är inte vad sanningen är...
2008-10-01

  hilja
Ryser* Mycket bra skrivet :)
2008-08-24

  Lyckohäxan Enediel
Å fyyy...det här var allt annat än den sanna kärleken...bra skrivet!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson