Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var.

"Oh,förflutna
svik ej
du som redan varit
påminn inte mig

Lägg din ilska
någon helt annanstans
följ inte längre med
bakom mig likt en svans

Släpp din vrede
i en tid som är din
släpp taget
om den tid som är min

Oh,förflutna
du är och förblir vriden
men snälla,jag ber
förstör inte framtiden."




Fri vers av Havanna
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-07-02 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna