Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levande igen. :)


Liv av ande.

Havets brus lyfte min panna,
Och jag såg dagens ljus.

En stilla vind drog igenom mitt hår.

Värmen från solen värmde mig.
Mitt i den stilla ljuva beröringen
av Guds heta skapelse,
kom en orkan av hans ande att svärma i mig.

Jag fylldes och fylldes igen.
Vet att jag är en del av allt.
Och jag kan få bli berörd
av delar av hans skapelse.
Det skapta vattnet nådde mina fötter
och jag spratt till av liv.




Fri vers av Rosenbladen
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 20:07



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det skapade vattnet som vidrör fötterna. Allt som en del av skaparens andetag. Det är så lätt att få liv när det är så!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosenbladen
Rosenbladen