Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romantik


Du är den skönaste

Dina ögon är som pärlor,
i mitt guld regn.
Din mun är som en orkan,
i min sommar vind.

Ditt hår är som vågor,
i mitt hav.
Dina öron är som snäckor,
på min strand.

Dina armar är som lianer,
i min djungel.
Ditt hjärta,
är som format för mitt.

Jag älskar dig,
bara dig.
För du är du och ingen annan.




Fri vers av Rosenbladen
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-07-03 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosenbladen
Rosenbladen