Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lekte lite med rimmen bara... kanske blir en melodi så småningom


en modig visa

jag är värsta tönten, vill du va' med mig ändå?
om du vill kan jag stanna, om du vill kan jag gå

jag är dryg och jobbig men jag stannar gärna kvar
sen när du är ensam kan jag vara vad du har

jag är bra på mycket men det slår för ofta slint
jag är inte nån jag skulle lita på helt blint

jag är vad jag är och jag har svårt med självdistans
så på allvar ber jag dig att ge mig en till chans




Fri vers av Marta
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 20:14



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Värsta tönten håller i längden!
Kram!
2008-07-03

  Erik L
Rimmad och vers som har koll på var versfötterna ska sättas ner tilltalar mig nästan alltid. Denna var en sådan som jag uppskattade. Bra och småfyndigt skrivet!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta