Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlupen Skogsnatt

 

sitter med benen i kors
daggen gör sig påmind mot mina jeans
tränger in och lämnar spår jag känner
lätt vind i mörkt hår dansar med luften

 

nattens sista mörker omsluter min kropp

 

trädsiluetter speglar mörkrets sista andning
stjärnorna avtar då solens första glimt uppenbaras
trädens konturer smälter sakta i solens första strålar
den vita barken kramar trädens stammar

 

nattens dunkel bildar minnen

 

solens halva rundel sträcker sig genom täta toppar
varma strålar smeker min kind som en våg av välbehag
intar min frusna skepnad och stöter bort skuggorna
som inte längre omfamnar mitt väsen

 


                         skogens täcke ryckts
                                     stilla formar dagen ro 

 




Fri vers av Ladyissiues
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 21:33



Bookmark and Share


    Johnjohn
gillar denna vacker och berörande *applåd
2009-05-04

  Deep_soul29
När man äntligen tagit sig ur tårarnas och ensamhetens och problemens mörka tunnel

Jag tycker mycket om den

den berättar om hur man haft det tidigare utan att den säger det precis som det ofta är efter att man varit med om något riktigt hemskt man talar helst inte om det mer
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues