Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla er som förlorat en närstånde


saknad

i nattens tysthet kom dödsängeln till din port
samlade din själ förde dig till himmelns portar

 
sanden i timglaset har slutat rinna
 men tårarna forsätter falla

för evigt kommer minnet av dig att leva vidare
i våra hjärtan

Vila i frid min vän




Fri vers av Ladyissiues
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 23:54



Bookmark and Share


  Maria T
Fin dikt.
Ja, minnet lever vidare
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues