Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte utan dig

 

mina armar är öppna mitt hjärta står på glänt
jag vill älska dig varje dag hela livet
snälla låt mig älska dig varje dag tills
det inte finns ett vi längre

varje sekund från dig känns som timmar
önskar att jag aldrig behöver leva utan dig
snälla vandra med mig genom livets gåtor och hinder


hjärtat dunkar hårdare varje gång jag hör ditt namn
snälla kom hem så jag får säga hur mycket jag älskar dig
en del av mig följer dig vart du än går i hjärtatsrot

snälla ta hand om det som är ett vi
snälla glöm inte att jag älskar dig
snälla jag orkar inte vara utan dig

mitt hjärta klarara snart inte mer
kämpar för varje sekund med dig

snälla glöm mig inte

 

 




Fri vers av Ladyissiues
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 21:36



Bookmark and Share


    Johnjohn
vacker och kärleksfull *underbar
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues