Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom sanningen

skratt utan glädjens ton 
leende utan riktig värme
vädjar livlösa ögon

 bär masken mig
 
inre plågor stjäl min sol
bunden  av sorg
förgör själens rot 

 bär jag masken

jagad av förflutna minnen
såras jag på nytt
blödande ärr

 jag bär masken

på vackert yttre föds
Sorgens salta flod 
för dig att se min börda




Fri vers av Ladyissiues
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 19:47



Bookmark and Share


  Deep_soul29
Om att låtsas som att allting är bra
Om att låtsas att allting är bra för man vill inte såra andra
Om att låtsas att man trivs med sitt liv och sin tillvaro
Om att vara ensam fast man tros vara omgiven av människor som lyssnar
Om att aldrig få må som man känner
2008-11-22

  [ShadowWalker]
Sorgesamt brilliant, åker direkt i min favvomapp "Tårar i blod"

Påminner lite om min Sorgebarn, alla bär vi dem, maskerna, men ibland är det som att maskerna är det som är vi och det där bakom vill man glömma...

Det tar upp viktigt ämne och på ett starkt sätt, det där med att använda samma mening men att vända den hela tiden är assnyggt och fångar ens fantasi, så att man dras vidare ner i djupet av det som är texten...

Tål att läsas många gånger då den har flera toner inom sig som för olika läsare säger olika saker.

Jättebra verkligen!

*snyft*
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues