Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the world mustn't be fled


En liten tjuv

Inte tillräckligt lång
Att nå upp till skåpet
Endast kapabel till att rispa, få att spricka
och göra stora hål

Inte tillräckligt gammal
För att skydda
Det glas som skymtar bakom ryggen inom
Kan inte låtsas om

Inte vara låtsasbarn
Växa snäll och glad
Bara ensamt vakta sitt eget sköra jag







Fri vers av Eunice
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rigtigt bra!!!!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice