Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrivit till min avlidne mormor.


Krossade blad

En ros faller till golvet, dess fagra krona sprids över mattan.
Hon blir stilla, som om själen just lämnat henne.
Rosens blad krossas.
Minnet av den tid, som nu ligger på mattan.
En stillsam tår i hemlighet, ingen kan se.
Världen, en sämre plats.




Fri vers av Rick
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-07-10 05:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en sorglig dikt som verkligen beskriver sorgen efter en när och kär som har gått bort.
2005-08-04

  Hans w-art Westlund VIP
...fint att skriva om den torkade rosen och på detta vis peka på din mormors bortgång...
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rick
Rick