Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja? Finns du där? Skrev denna för flera månader sedan när jag inte riktigt kände mig 100% Just nu tror jag att jag hittat prinsessan från en fjärran öken


Fångad på avstånd

Mitt hjärta fyllt med sång och glädje,
flyter fram genom luften som om jag hade vingar,
en fjärran prinsessa fångat min själ.

Står bara brevid och ser på,
mitt liv går i spillror men inget spelar någon roll,
min prinsessa blått en önskan,
eller finns du verkligen där?




Fri vers av Rick
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-07-10 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rick
Rick