Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm och en fantasi


Skimmer

Ett fält skimrar i silvergrått,
mitt i står en stuga i vild brand.
Fältet är grått och blänkande i det sena månljuset,
lågorna varken avtar eller ökar i styrka.
Inte ett strå skadat allt susar stilla i vinden,
branden rasar men huset står kvar som om ingenting.
En närmare titt förklarar glansen,
en närmare titt förklarar branden.
Fältet består av vassa knivar och svärd,
huset flagnar i vinden men elden äter inte plåt.
Mitt på fältet en ljuskälla,
en mycket liten brand.
Du kom till slut min prinsessa!
Min älskade lilla demon!




Fri vers av Rick
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-07-10 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rick
Rick