Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängels hår.



Låt mig reda ditt hår.
Varje litet strå är mig kärt.
Borsta med hundra tag.
Kamma det till tusen flätor.
Så att du kan flyga långt
utan att det trasslar till sig.
Varje strå som lossnar ska jag spara.
När du sen blir gammal,
tunnhårig, tandlös och klen
då lovar jag att av alla fallna strån
göra en änglaperuk så att
du kan fortsätta gnistra,
att tugga din mat och
sätta motor på dina vingar.





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-11-20 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP