Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill mig något måste du gå genom låsta dörrar



Min dörr är stängd
låst med dubbla sjutillhållarlås
sömnen fördubblad
och natten ännu ljus

Här inne
med allt som finns av tomhet
ska jag förbli i tidlöshet
vaken utan att förtröttas
utan tanke
som en skugglös bild av verklighet

Så trygg som mörkret
och fullkomligt fri
när viljan är bunden vid kroppen
så fri
som en frivilligt inlåst för natten

Detta mörker som liknar ett ljus
är allt det jag vill
och får leva

som en frivilligt inlåst för natten






Fri vers av korpfjäder
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 20:53



Bookmark and Share


  micke marin
Underbart beskrivet av ett tillstånd. Känner igen.
2008-07-09

  Mona*
Jag skickar nog en röksingnal eller annat genom luften i så fall...
2008-07-09

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-07-09

  Bjarne Nordbö
Då kan jag bara säga att jag äntligen kommer att få lite nytta av mitt kriminella förflutna. Letar redan efter dyrken.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder