Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån sorts senryu kanske


Batswomen


bevingad pälsmus
jagar hungrigt nattsvart rov

söker ekots svar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-08 22:37



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ja men, det är ju strålande!
;-)
2008-07-10

    ej medlem längre
Visst är den fyndig!
2008-07-09

  Carola Zettergren
Dubbelsnyggt!!!:)
2008-07-09

  Bjarne Nordbö
Gillar pälsmus, här ränner det mest brunråtta.
2008-07-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler :-)
2008-07-09

  Mona*
*ler* ja, den ger många bilder. Läste just om hon - ekot... Ja, skitbra helt enkelt.

De flyger här hos mig.
2008-07-08

  Cadena
Rolig.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder