Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck suck, suckey, suckey, me love you long time


så jävla trött...

jag är så trött

trött, trött

sova, och sova ännu mera

mardrömmar, hallucinationer

förvirring,

jaa, tröttelitrött, trött..

snark, mera knark...

sova bort mitt liv...

jordnötssmör...





Övriga genrer (Essä/Recension) av den_sköra_människan
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 05:08



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag vet hur det känns och vi som känner blir förmodligen mer dränerade på kraft än andra som inte känner så mycket. Ibland gör man allt för att förändra saker men det verkar som det finns tusen hinder för att man ska få lyckas.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

den_sköra_människan