Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oinsikt


Denna dag är en dag av kortsiktiga behov.
En dag då förtröstan är omättlig.
Då grubbleriet antågande.

Fy för denna dag.

Det är en dag fylld av oinsikt.




Fri vers av den_sköra_människan
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 00:22



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Man kan inte alltid orka vara på topp och finna all världens lösningar på problem. Någon dag måste man väl få bara vara och njuta så gott det går.
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

den_sköra_människan