Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄCKLIG



Jag är äcklig

Ja, äcklig, snuskig, ful

Stinker, luktar och kväljande äcklig

Är ett perverst svin

Sitter och petar på min äcklig feta kropp

Den är motbjudande för det motsatta könet

Den är också motbjudande för mig själv

Sover framåt förmiddag

Vaknar och slår på burken

Kollar in de senaste filmerna

Porrfilmerna

Matar mitt sinne med det ena äckliga efter det andra äckliga

Känner mig smutsig

Äcklig, ful och pervers

Har lockat vissa av det motsatta könet

Men de känslorna har snabbt kylts

Eller så var det kanske aldrig nåt egentligen

Inte för att jag bryr mig längre

Man gör sig inte roligare än man är

Tydligen





Fri vers av den_sköra_människan
Läst 374 gånger
Publicerad 2008-07-03 00:17



Bookmark and Share


    deb8
Härligt självförakt...tror tyvärr att det börjar där innan omvärlden också börjar känna så.
Tyckte om textens ärlighet och realismen bakom orden.
2008-07-03

  Ordregnspoeten
Det var roligt. Du kan få till det. Kul att du kommit igång att skriva igen.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

den_sköra_människan