Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer till himlen


Vi kommer till himlen
och väl där får vi det överraskande beskedet
att vi skall spendera evigheten
med den eller dem ständigt vid vår sida
som vi på jorden hade svårast för,

och den som vi älskade
så hett och obesvarat
skall vi bara skymta
en gång per sekel
och aldrig skall hon se åt oss

Kalla det helvete -
men jag säger: det kan bli din himmel




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP