Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

"På väg
mot depressionen
går sakta
mot sista stationen

Från lugnet
åter till nervositet
kommer från ro:n
och åter till allt förtret

Skiten kallar
ropar mitt namn
lockar ironiskt
mig mot sin famn

Smutsen drar ner mig
tar ifrån mig allt vett
och jag kommer att följa rösterna
till helvetet."




Fri vers av Havanna
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 19:10



Bookmark and Share


  Fånga dagen
tungt men bra att sätta ord på det svarta
kram A-K
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna