Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig

Min älskling
kan du inte bara stanna
här
hos mig
och värma mig

Älskling
stanna
och värm mig
jag fryser
utan dig

Älskling
stanna
här hos mig
och ge mig din värme
min kropp
behöver dig
Min kropp
sträcker sig
efter dig

Älskling
kan du inte bara stanna
här
hos mig
min kropp
fryser
utan dig.

Värm mig!"




Fri vers av Havanna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna