Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junidag

Den vackraste Juniddag
föll en solstjärna
till mitt hjärta så klart

Känner hur
livet strömmar
lycka till
mitt innersta rum

Vindens dofter
lekte så
härligt vackert
med ditt hår

Ljuset visade
en skymt
av allt jag
alltid drömt
om att få

En evig känsla
intog
horisontens
försvunna plats

Rosorna blommade
och slog ut
Måsarna flög
och visade mig
kärlekens väg ut

Hand i hand
tog vi vågorna
med oss in i land

Blickar som
visade varann
att detta är en
äkta sann kärlek
som vi har
i våran hand




Fri vers av almqvizt
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-07-11 01:08



Bookmark and Share


  Bella
Du är jätteduktig!!! *L*
2005-09-04

    Bodil Sandberg
Mycket vackert skrivet
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt