Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu finns det lite bilder i min utställning

nu finns lite bilder som beskriver ute- och innemiljöer vid skrivarträffarna i Eksjö ; kolla gärna "skrivarträffar i AE-bygd"




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 732 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-10 17:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jobba försiktigt !det ärmycket jobb du bär på axlarna...
2008-07-19

  Piann VIP
Det skall bli spännande.
Ha det gott!
2008-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Ser fram
emot detta!
2008-07-11

  Angeldust
Spännande ..ser jag fram emot /kram Tinny
2008-07-10

  Michaela Dutius
ser fram emot det- och skickar varma ljusa sommartankar
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk