Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn min kärlek.

"Blunda älskade,blunda
se bort från mig en sekund
känn min närhet
utan din blick
Blunda älskade,blunda

Håll andan mitt hjärta,håll andan
Andas in och stanna där en sekund
smaka min ömhet utan din tunga
Håll andan mitt hjärta,håll andan

Var tyst älskling,var tyst
Stäng din läppar för en sekund
Känn min kärlek utan svar på din fråga
Var tyst,älskling,var tyst

Se bort
andas in
stäng dina läppar
känn mina känslor
genom din hud
Andas in
se bort
stäng dina läppar
och känn,älskade
känn
min värme strömma
mot dig."




Fri vers av Havanna
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-07-10 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna