Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

Jag trodde jag var värd
något bättre
att det fanns grönare gräs
Jag trodde jag behövde
veta
att någon annan
kunde älska mig
Jag trodde att du
bara var galen
som alltid tyckte jag var
vacker
hur jag än såg ut

Jag trodde du var galen
som kunde älska mig
och jag trodde jag behövde
veta
att någon annan kunde
se mig
som du såg mig

och många kunde älska mig
och många kunde
se mig.
men ingen såg mig
som du såg mig
ingen var galen
i mig
som du
ingen var galen
som du."




Fri vers av Havanna
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna