Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag saknar dig
du är så sällan hemma
här hos oss
hos våra barn

Jag vet
du jobbar
kämpar
för oss
för våra barn
så vi
ska ha det bra

Du vill att vi
ska kunna köpa
allt vad vi vill ha,
att vi
inte ska behöva
ha det dåligt ställt

Jag vet att du
är trött
men jobbar ändå
för oss
för våra barn
Men du behöver
vila
vi behöver träffas
jag behöver dig

Vi saknar dig
Men du vill
att vi ska kunna
köpa
allt vad vi vill ha

Vi vill ha dig!




Fri vers av Havanna
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna