Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har precis börjat träna min nya blivande servicehund....


Godisljudet och kärleken


En hel minut får du tänka
det är så arbetsamt att du måste lägga dig
innan du med hela din lilla kropps övertygelse tar tag i grytlappen
och lylfter den från golvet
och jag får den i min hand medan du lyssnar efter det lilla ljudet
godisljudet

Och du lär dig att lära dig
grytlappen
papperslappen
mobiltelefonen
fjärrkontrollen och mina strumpor som åkt in under sängen

Snart ska du hämta allt det jag tappat
och vänta på det lilla ljudet
godisljudet
medan jag lyckligt tänker att jag älskar dig
som älskar mig

Och om bara några månader får du följa mig till affären
lämna fram icakortet
och ta emot kvittot och lägga det i min hand
medan du ivrigt väntar på det lilla ljudet
och kärleken




Fri vers av korpfjäder
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 16:49



Bookmark and Share


  Mona*
Får man bli din hund?
2008-07-13

  Lena Krantz VIP
Njae, kärlek från en hund?
Ja kanske om jag tänker efter, pappa hade en helt underbar drever (han var inte alls som vanliga drevrar) som de lämnade bort till vänner när de flyttade till Paris. Han blev aldrig riktigt sig själv igen...
2008-07-12

  inutimonster
det där godisljudet...åh vad hundar är kloka. det är alltid så kul att se hur de lär sig.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder