Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Näe, jag vet inte... men det regnar som niagarafallet över våra huvuden


Faller likt skulden
regnet mot torkad åker

Kains hår blir vått




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 17:34



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm smakar på denna..
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder