Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så arg på dig

Jag blir så arg,
kan du aldrig
fatta vad man säger!?
känns som du inte
lyssnar
på mig

Det är så frustrerande
att du inte kan höra
och ta in
komma ihåg
vad jag säger
jag talar väl samma
språk
som du

åhhhhhh

Varför
kan du inte bara
göra som jag säger
då blir det ju
rätt
som det ska vara

och kom hem
i tid
nån gång
det hade varit trevligt
och slösa inte bort
alla pengar vi har
på skit
det hade varit trevligt
ja
jättetrevligt

Jag blir så arg
kan du aldrig
aldrig
fatta vad jag säger!!?




Fri vers av Havanna
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 21:07



Bookmark and Share


  Messalina
Du fångar frustration klockrent! Huruvida det nu är något positivt eller ej får du bestämma själv.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna