Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka

Hoppades
att rosens doft
skulle få dig på fall

Men du tog
och satte
den i en vas
och lämnade mig
i torka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-07-11 20:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
besk humor i denna :)
2005-07-12

  Daniel_78 VIP
gillar dina dikter, dom är allt bra finurliga
läser med belåtenhet!
2005-07-12

    Bodil Sandberg
Ja det är inte alltid det lyckas att charma en kvinna - bättre tur nästa gång och tack för din mysiga dikt
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan