Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljuset i mitt liv

Utan dig ser jag inget
Utan dig är jag rädd

Mitt liv var mörkt
Men sen kom du
Tände upp mitt liv
Och värmde mitt hjärta

Du är ljuset i mitt liv
Som får mig att vakna varje dag
Med ett leende

Miro, du är ljuset
Ljuset som visar mig vägen till lyckan

Snälla älskling slockna aldrig!
För utan dig är mitt liv såå mörkt




Fri vers av Endless Love MS
Läst 514 gånger
Publicerad 2008-07-15 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS