Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Med trasiga segel
försöker jag styra min båt i land

I solhet ökenstrand
vandrar jag med tom vattendunk

Jag försöker tala
till dom döva
men jag kan inte teckenspråket

Jag irrar runt i mörkret
utan ficklampa

Min kompass
är trasig
och mitt lokalsinne är kass

Ett mirakel vore på sin
plats ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 391 gånger
Publicerad 2004-05-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan