Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Ville du mig något
mer
än kyssa mina vackra
läppar
Ville du något
mer
än smeka dina händer
över min rygg
Var ej förlägen
var ej skygg
Ville du mig något
mer
Så se,min mun den ler
Ville du ha några kyssar
till
så märk du kan få många
fler




Fri vers av Havanna
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-07-16 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna