Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

~~~

i strilande regn

lyfter en mås från ytan
med fångsten i näbb


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1013 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-16 16:04



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Innan jag läser de andra kommentatorerna vill jag bara säga: en precis bild- väcker många minnen = som det ska vara!
2008-10-09

    ej medlem längre
Haaav, jag hör måsarna,
känner doften av salt & tång
och hör kluckande vågor
- du är skicklig på haikur
2008-09-19

  Mikael Lövkvist
Klockren beskrivning.
En mycket fin haiku.
2008-09-17

  Bodil Sandberg VIP
Tack för den här levande fina ..jättesnyggt!!!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan