Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är glad

Jag är glad
att
min trädgård
är full av
leksaker
överallt
och nertrampade
blommor
och brutna
grenar,
det betyder
att
barn,
vilda
barn
har lekt
där

Jag är glad
att
min garderob
är stökig
och brokig
och har
massor
av roliga
färger,
det betyder
att
jag inte är
slav
under
modet
att jag har
en egen
stil

Jag är glad
att
mitt hem
inte är dammfritt
och diskfritt
och pedant,
det betyder
att
jag har haft
roligare
saker
att
göra
att mitt liv
är fullt


Jag är glad
att
min trädgård
är full
av leksaker
och nertrampade
blommor
det betyder
att mina
barn
har lekt
där.




Fri vers av Havanna
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna