Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner smaken av lycka

Precis

när jag kan se
lyckan

alldeles nära

Och jag griper

halkar
efter den

med min hand,

når jag

nuddar jag

och känner smaken

i min mun

sött

jag ser rött

Och

vips!

blir den till finkorning

sand.




Fri vers av Havanna
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-07-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna