Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Förldold sanning


osynligt ropar
evighetens dolda ord

allt tid förlorad




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-17 15:04



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Dessa ord kan man allt fundera en hel del över!

all tid förlorad i evigheten?
2008-07-17

  Ilona _L
Domedags stämning!
Gillas!
2008-07-17

  charlotte hedendahl
Vacker!
2008-07-17

    ej medlem längre
Lite pessimistisk kanske - all tid som åtgår att söka sanningen är väl inte bortkastad ...
Annars rytmisk med fina o:n.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder