Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norra Fäladen har drag av Sykar - tycker ni inte?


för att påminna sig

från församlingshemmets fönster
där tumlar de omkring
som inte hittat hem men hamnat här

bara de ovanliga
rör sig på torget nu – vårdcentralen, ICA
de vid middagstid ensamma

hon tittar in
som trott sig oduglig för länge
lånar pianot fem minuter
går sen igen, och tackar

de vackra rösterna utan lyssnare
sjunger för sig själva
för att påminna sig




Fri vers av Marta
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 18:20



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Stormande applåder!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta