Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skandinaviens dotter

Skandinaviens dotter blåögd med hår som solens siden
hon ler och viskar högt över ängen när hon dansar med jorden, månen och tiden
Rör sig vackert och svävar fager, älskade moder och starke fader
Rösten likt pärlor som faller, klingar och leker
runt bland stigar och tallar, vingar som smeker
Dotter av skandinavien, får alla män att bli stolta bröder
förenar viljor mot öst, norr väst och söder
du vackra underbara barn av vårt land
följ mig med vinden och kærleken, tag min hand...




Fri vers av Oskar Andersson
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 14:07



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
så vacker målande..
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Ljuvligt! Underbar läsning!
2008-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst underbar!

En suverän hyllning!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Andersson