Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din evige

Jag tänker på dig nu och då.
Undrar vad som kunde ha varit, undrar vad som kunde ha skett.
Kommer aldrig få ett svar men jag klara mig nog bra ändå.
Evigt tacksam och stolt kommer jag alltid vara eftersom du var min pappa.
Även då stunden var kort så kommer det inte bli ett minne blott.
Du ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar dig mer än vad du någonsin kan tänka dig.
Jag önskar du var här och kunde se mig nu, önskar att du kunde stå bredvid mig och se den jag har kommit och blivit idag.
Saknaden är stor och det är ett tomrum jag aldrig kommer att fylla ut.
Det är din plats, ditt rum i evig tid.
I stunder har sorgen varit stor men jag förstår nu att det är tack vare ditt farväl jag är den jag är idag.
Jag älskar dig, saknar dig, minns dig, vill ha dig här
men det här är mitt farväl så hejdå vi ses i sinom tid.
Louise din dotter




Fri vers av Lyckopiller-
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-07-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckopiller-
Lyckopiller-