Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta slösa verklighet


tror du på gud? tomten? snömannen? loch ness odjuret? dig själv?
kräver du bevis för din verklighet?
eller är du en som tvivlar på din fantasi?
vet du skillnaden mellan en dröm o ett minne?
förstår du skilnaden mellan dig o en sten?
tror du ens att det finns en skillnad?
förstår du att det hela blir bra till slut? (även om mänskligheten dör ut om 50 år)
eller tvekar du o vägrar ta steget?

hade du tänkt fortsätta så här länge till?
säg till när du e klar så bjuder jag på glass.
så vi kan leka utan dessa onödiga diskutioner som bara gör mig så evigt trött
så vi kan njuta utan att behöva söka, veta, leta
its ALL in our mind!

(du vet om att all betyder allt va? gissa hur mycket allt är)




Övriga genrer av Filip
Läst 341 gånger
Publicerad 2008-07-19 16:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle inte vilja leva mitt liv utan tron på Gud, som gav mig evigt liv och befriade mig från fruktan för döden.
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip