Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag känner mig hemma

kommer det nånsin bli?
kommer jag nånsin dit?

eller drömmer jag bara..
ändlösa hopp om sådanna tider.
om passerade vider
o förlorade minnen

dessa bilder av tid
som bygger vår värld
omrörd av sanning
förvrängd av krav

jag vill inte bilda nån form av gräns
eller fånga det som alltid finns
vill bara känna, minnas ett nu
en nutid här o nu
där jag fick va
den som var där

där jag känner mig hemma




Fri vers av Filip
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 01:28



Bookmark and Share


  aol
läs min dikt nuet
2008-08-03

  aol
just presis filip just nu gillas
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip