Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett år gick

ännu en natt
ännu en vaken
en ensam själ
en vandrare eller beundrare

ännu fler minnen
ännu fler känslor
en bortglömd dröm
ett barns önskan om glädje

jag minns när jag var liten
hur livet såg ut
hur världen såg mig
jag minns när jag levde

ännu ett år gick
ännu en dröm föll
dom kallas narkomaner
dom kallas avskum

jag ville bara fly
utan att skada nån
ville kunna vara
utan att skada mig själv

aldrig en tanke på imorgon
aldrig ett minne av igår
en ständig jakt
ett ständigt hat.

jag minns dom åren när jag var vilsen i dimman
jag gör fortfarande samma misstag
men nu minns jag min dröm
jag minns min barndom

jag saknar min familj.




Fri vers av Filip
Läst 421 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-18 01:32



Bookmark and Share


    LadyFool
snyggt skrivit, bra formulerat, stilrent enligt mig. applåd :)

ännu en natt, ännu en vaken..fastnade direkt på grund av den enkla början!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip