Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotfäste är för amatörer..

dessa eviga trådar att följa
virvlande massor av liv o kraft
för evigt förvirrande o förundrade vidunder av tid
ett grepp om mig själv som aldrig riktigt fanns
ett begrepp om världen omkring mig som aldrig riktigt var min

att avstå, eller neka till livet i sig
ett bakslag, ta två steg tilbax o skåda åskådaren som vi följer
livet som ger o tar, kärleken som brinner inom
detta hopkok av sanning, en enkel väg att gå
men om du passerar en punkt
en plats bortom nu

finner du den där?
den som vet vad du är o älskar det du blir?
det som är, vi som blev

en dag bortom idag...




Fri vers av Filip
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip