Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta katten

Svarta katten har mist sin glans
Blivit trött och grå, med bruten svans
Endast ett liv kvar av nio
Lapar mjölk och fått vit mustasch
Trasslig och tovig, haltar sakta hem
Slickar slött sin ömma tass




Fri vers av Mysticus
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-20 17:32



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Missen då...
2010-03-05

  Anna Liljestrand
Söt
2009-02-05

  Carola Zettergren
Mmm jag känner en sådan katt!!!Fint skaldat!
2008-11-15

  Mysticus
Ha ha ha .. jodå, livsglädjen är större än nånsin! Vissa dagar känner man sig bara trött o grå. Tack för applåden.
2008-08-02

  Night Soul Woman
. . . och livsglädjen finns kvar:)
Fint skrivet!*applåd*
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Stämmer bra in på mig.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus