Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinbär och vaniljte gör allt mycket bättre

det regnar ute
och jag dansar
i blött gräs
med blåa
fötter
och
huskanterna viskar
sina hemligheter
till mig
jag vill inte höra
jag vill inte veta

jag öppnar min mun
och
sjunger
sånger
från förr





och
vinbär
och vaniljte
gör allt
mycket bättre






Fri vers av FL0WERB0MB
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 19:01



Bookmark and Share


    eventualiteter
duärfin.
:*
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan man finna en viss tröst i té, kaffe eller müsli.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

FL0WERB0MB
FL0WERB0MB