Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte regn som faller. det är stjärnor.





jag gömmer mig
under
det stjärnprickade
paraplyet
för
att mina tankar
inte
ska smita ut





du
skulle kunna vara här
jag
skulle kunna skriva
på din rygg
med mitt pekfinger
som penna




jag skulle kunna skriva
jag
älskar dig







men jag skulle göra det
så fort
att du inte
skulle hinna inse
vad
jag ristat in
i din
hud





jag gömmer mig
under
det stjärnprickade
paraplyet
för jag är rädd
för att pennans papper
ska blåsa

bort




Fri vers av FL0WERB0MB
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 19:11



Bookmark and Share


  Cadena
Poetiskt och fint.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

FL0WERB0MB
FL0WERB0MB