Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag känner mig billigare än ett gratissms



jag trodde
att du
kunde vara
mitt plåster




(du vet
ett såntdär vitt
med bamse
och hans dunderhonung på)







jag trodde
att du
skulle säga
hejhurmårdu





jag trodde
att jag
skulle svara
intesåjävlabrasjälvdå








jag trodde
att du
skulle vilja
snoettflygplanochkommahit
och
viskaimittöraattallt
kommer
bli
bra











jag trodde
att jag
skulle
tro dig










men
(och det kommer alltid att finnas ett men)










du
sainteattalltkommerblibra
du
snoddeintettflygplan
du
frågadeintehurjagmådde











du






sa inte ens









hej








och jag
känner mig
billigare än




ett gratissms




Fri vers av FL0WERB0MB
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-06 09:49



Bookmark and Share


  Frederick
fint skrivet! det är så ungdom över det här, jag gillar det!
2009-01-22

  kentdrogad
vackert av en söt olivia (:
2008-10-24

  Solstorm
du är löjligt bra!
puss!
2008-09-02

    eventualiteter
jag kan sno ett flygplan.
eller åtminstonde ett tåg.
för du är så himla fin.
:*
2008-08-06

  Carola Zettergren
Vansinnigt gulligt och dråpligt poetat..inget vidare att känna sig som ett gratis sms...Applåder!!!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

FL0WERB0MB
FL0WERB0MB