Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig


Inom mig

Finns så mycket som vill ut - Så mycket som vill finnas


Inom mig

Finns så mycket kunskap som vill bli utnyttjad - Kunskap som vill leva


Inom mig

Finns så mycket känslor som vill vara fria - Känslor som bultar


Inom mig

Finns så mycket outtalad längtan - Längtan som vill leka


Inom mig

Finns så mycket passion - Passion som brinner



INOM MIG

Finns ALLT








Fri vers av Nova-Liv
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-22 09:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint och talande för kraften vi är och kan vara i det vi skapar !!!!
2008-08-12

  friheten
Väldig bra skriven!
2008-07-31

  Della K
Jätte bra girrrl!

Du är ALLT!

*Buuuugar*
2008-07-27

  Kalle.O
Inom oss är det allt föds till handling på gott och ont...
Fint skrivet!
2008-07-24

  Janis Karlsson
Bra att du har insett att allt det finns - släpp ut det och bejaka livet! :)
2008-07-24

  Blodros
jaaa, mmm
blir glad av din text
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Eftersom Jesus bor i mig kan jag frimodigt säga att allt finns inom mig.
Tyvärr finns det en del som aldrig får komma ut.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv